MANAŽMENT OBÉZNEHO KLIENTA
Kurz Manažment obézneho klienta poskytuje praktické znalosti a techniky na efektívne riešenie obezity a podporu zdravého životného štýlu u klientov so zvýšenou telesnou hmotnosťou.
on-line kurz
Vynikajúci kurz pre všetkých, ktorí sa venujú téme nadváhy a obezity a potrebujú praktické rady do praxe. Od príčiny vzniku obezity, cez úspešný manažment, diagnostické interpretácie až po nastavenie stravovania, suplementácie a pohybovej aktivity.
Manažment obézneho klienta
Absolventi kurzu Poradca pre výživu - ako doplnková špecializácia
Výživoví špecialisti - ako rozšírenie znalostí a zručností pre manažment obéznych klientov
Trenéri - ako rozšírenie znalostí a zručností pre manažment obéznych klientov
Manažment obézneho klienta
Ako používať online.winstitut.sk - Úvodná informácia k online systému vzdelávania
Manažment obézneho klienta - Ako používať tento online systém vzdelávania
Lekcia 01 - Úvod do problematiky
Lekcia 02 - Profil obézneho klienta – správanie a chyby vo vzťahu k stravovaniu a životnému štýlu
Lekcia 03 - Príčiny vzniku obezity – genetické a negenetické faktory
Lekcia 04 - Dôsledky obezity – patofyziológia a hormonálne zmeny
Lekcia 05 - Tukové tkanivo – hormonálna aktivita
Test 01 - Lekcia 1-5
Lekcia 06 - Anamnéza obezity
Lekcia 07 - Manažment obézneho klienta, komunikácia
Lekcia 08 - Princípy komunikácie
Lekcia 09 - Špecifiká nastavenia stravovacieho režimu
Lekcia 10 - Najčastejšie pridružené ochorenia – kompetencie poradenstva vo výžive
Test 02 - Lekcia 6-10
Lekcia 11 - Suplementácia pri obezite
Lekcia 12 - Interpretácia lipidového profilu
Lekcia 13 - Interpretácia krvných vyšetrení
Lekcia 14 - Bioimpedančná analýza
Lekcia 15.1 - Analýza stravovania – na čo sa zamerať
Lekcia 15.2 - Analýza stravovania – Planeat
Lekcia 16 - Psychológia obezity – motivácia
Lekcia 17 - Špecifiká detskej obezity
Lekcia 18 - Typy služieb a ich nacenenie
Test 03 - Lekcia 11-18
BONUS: Najčastejšie problémy pri manažmente obéznych klientov, Mgr. Michal Páleník, dietológ z Extrémnych premien, CEO spoločnosti Planeat, s.r.o
Manažment obézneho klienta
príčiny vzniku obezity
charakteristika obézneho klienta a jeho správania
typický prístup klienta k redukcii hmotnosti
riziká spojené s manažmentom obézneho klienta
princípy komunikácie s klientom
nastavenie stravovacieho, suplementačného a pohybového plánu
interpretácia bioimpedančného merania a lipidového profilu
na čo si treba dávať v jedálničku obézneho klienta pozor
špecifické situácie pri nastavení jedálnička obézneho klienta
Manažment obézneho klienta
CENA KURZU
Pozrite si aj
Kurz poskytuje úvod do základných princípov správnej výživy a zdravého stravovania, ideálny pre tých, ktorí chcú získať pevné základy v oblasti výživy.
€290
Kurz ponúka praktické a odborné informácie o stravovaní v kľúčových fázach života ženy a dieťaťa, zamerané na podporu zdravia a správny vývoj.
€125
Kurz sa zameriava na správne používanie výživových doplnkov, s dôrazom na ich účinky a optimálne využitie pre podporu zdravia.
€139